12.9 C
İstanbul
30 Nisan,2024
spot_img
Ana SayfaHaberlerGüncel HaberlerTekpan PDS Elektrik Panosu Sistemleri ile Fark Yaratıyor

Tekpan PDS Elektrik Panosu Sistemleri ile Fark Yaratıyor

Tekpan PDS Elektrik Panosu Sistemleri ile Fark Yaratıyor

Tekpan üretime başladığı 1976 yılından günümüze izlediği büyüme grafiğine çok önemli katkı sağlayacak olan bir yenilik ile yoluna devam ediyor.
DM ve ARES serisi duvar tipi Elektrik panoları ile birlikte sektörde çok tercih edilen NEO ve TEOS Modüler Elektrik panolarında kalitesini her zaman kanıtlamış olan Tekpan birçok ülkeye ihracat yapmaktadır.

IEC 439 Tip Test Sertifikasına sahip TEOS Plus modüler Elektrik Panosu ile Form 3 ve Form 4 koruma sınıfında üretim yapmaktadır.

Tekpan PDS Elektrik Panosu

PDS Güç Dağıtım Sistemleri

Tekpan PDS ile yeniden yapılanma . PDS pano sistemleri IEC 439 tip test standartlarında Parnerlik sistemi ile elektromontaj yapılarak müşterilerine ulaşacak.
PDS Elektrik Panosu sistemi ağır sanayiden yapılara kadar birçok alanda tüketicilerinin ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanmıştır.
Form 1 , Form 2b, Form 3b ve Form 4b olarak çözümler sunan PDS elektrik panoları sabit ve tam çekmeceli elektrik panosu modelleriyle güvenli çalışma şartları sunarak kullanım alanlarında çeşitli avantajlar sağlar.

PDS için pano tasarım yazılım desteği tüm partnerlere sunulmuş olup hatalı yapılacak tasarımların önüne geçilmiş durumdadır. PDS Elektrik panosu Yazılımı ile tasarlanan panolarda gereksiz seçilebilecek ürünlerin önüne geçilerek optimum uygulama ve kolaylık sağlanmaktadır.

Çekmecel
PDS Çekmeceli Elektrik Panosu

Özellikle sanayi tesislerinde tercih edilen Çekmeceli Tip Kuvvet ve MCC Panolarında her çıkış için ayrı bir olarak çekmece bulunmaktadır. Böylece arızalanan bir çıkış ünitesini yedeği ile çok kısa sürede değiştirmek mümkündür. Çekmeceli elektrik panolarında ilgili birime ait kuvvet ve kumanda uçları bağlantısı soketler aracılığı ile elektrik panosunun enerjisini kesmeden komple çıkartılabilir ve değiştirilebilir. Değiştirilen çekmecenin tamir ve bakımı bağımsız yapılabilir. Enerji sürekliliği istenen tüm elektrik panolarında ünitelerdeki tamirat veya istenen değişiklikleri yapmak sabit tip tablolara oranla daha kolaydır.
Tüm markaların şalt malzemesini kullanabileceğini çekmeceli MCC panoları tasarımı ile öne çıkan PDS elektrik panoları sektörün çok önemli bir ihtiyacına tip testli olarak cevap vermektedir.
Pano içi bara sistemlerinde bağlantılar civatasız geçme sistemi ile sağlanmaktadır.

Özellik ve Avantajlar:

Geniş Uygulama Alanı
Modüllerin Kombinasyonu Ve Modülerlik
Yazılımdan Projelendirme
Tüm Markalara Uyum Ve Özelleştirme
Lokal Partner Desteği
Kesintisiz Enerji
Formlama Ve İş Güvenliği
Soğutma Sistemi
İç / Dış Koruma Seçenekleri
Kolay Saha Bağlantısı
Geniş Uygulama Alanları
Sabit ve Çekmeceli Pano sistemleri
Lokal Partner Desteği
Projeye Göre Üretim Ve Sipariş
Kolay, Hızlı Doğru Montaj

daha detaylı bilgi için : www.pds.tekpan.com

kaynak. tekpan.com.tr

#elektrik panosu  #çekmeceli elektrik panosu #panocuyuz

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Most Popular